Açıklanan Yangın Merdiveni Kapısı Hakkında 5 Kolay Gerçekler

Wiki Article

Kolaylıkla açılmalıdır. Bapnın kilitli olmaması veya kilitli olsa de yegâne hareketle açılabilmesi gerekir. Bapnın üzerinde ürkü amerikan bar veya benzeri bir düzenek bulunmalıdır.

Yangın merdivenleri sıklıkla yangın dolapları, yangın kapıları yahut diğer eşyalar tarafından engellenebilir. Bu hava yangın tahliyesini zorlaştırır. Öncelikle, yangın merdivenlerinin erişimini her hin degaje bırakmalkaloriız.

Yangın kapısı Osmaniye siparişinizden önce bu durumları incelediğinizden emin olmanızı referans ederiz. 

Ancak kullanıcı sayısı 50 kişesen güzeşte katlarda kaçış yollarının kapasite ve sayı itibarıyla en azca yarkaloriın korunmuş olması gerekir.

Mono blok cisim mimarisı cenah sistemi veya panik bar sisteminin kilidin karıninden güzeşte 4 sayı cıvata ile bir birine rabıtlanması ile sağlamlanmaktadır.

Bapnın estetik bünyesı ve iştiyak edilen aksesuarların kullanımı yükselmekı duraksız olarak etkilemektedir.

Yangın merdiveni bapsı 90 an yüksek ısıya karşı dayanıklı olmalı, panik barlı yöntem ile kolay merdivene erişimı esenlamalı, aynı anda birden ziyade kişinin dışarı namuslu çıkmasını sağlamlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere biricik yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu gibi kriterlerin dikkate aldatmaınarak lüzumlu skorda yangın merdivenin binalara entegre edilmesinde Yangın Merdiveni Kapısı bile yarar vardır.

 Mimarinın ortak merdivenlerinin yangın ve öteki acil hâllerde kullanılabilecek özellikte olanları, yangın merdiveni olarak kabul edilir.

Ne örgülarda yangın merdiveni bulundurulması ile müntesip zorunluluk strüktürnın özelliklerine için belirlenmektedir. Bunlar ortada yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı adetsı, bünyenın kullanım dershaneı gibi faktörler çarpıcı olmaktadır.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin düzgün şekilde adına getirilmesini sağlayıcı mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Bizimle çalıştığınızda yangın merdiveni tasar midein süflidaki aşamaları gerçekleştiririz:

Yangın bapsı fiyatları modellere nazaran değişlemmektedir. Dayanıklılık, hizmet ve onarım kolaylığı ve estetik açısından her bir malzemenin diğerine nazaran sunduğu avantajlara bandajlı olarak yeni kapı montaj projeniz midein farklı modeller arasından seçim yapabilirsiniz.

Yangın merdivenleri içeriden ve dışarıdan mimarilabilmekle müşterek henüz çok dışarıdan yapılan yangın merdivenleri yeğleme edilmektedir. Bunun temel nedeni yan kaybına nitelik vermemesi ve elan azca maliyetle ustalıkin tamamlanabilmesini sağlamasıdır. Temelı binalarda ise yangın merdivenleri binaya bitişik beton merdivenler şeklinde bayındırlık edilirken diğerlerinde sonradan ilave edildikten sonra yapılabilmektedir. Bu kaçış merdivenleri binanın koşullarına bakılırsa çeşitli şekillerde özel dizayn evet da katlanabilir şekilde de tasarlanabilmektedir.

Report this wiki page